• Register

Registreren in 3 simpele stappen

Op de online autoveiling

In 3 simpele stappen registreren op CarsOnTheWeb

CarsOnTheWeb is hét online autoveiling platform van Europa voor professionele autobedrijven. Doordat wij een internationaal platform zijn en veilen voor alle grote leasemaatschappijen, kunnen wij oprecht zeggen: Alleen wij hebben ze allemaal! Dagelijks vind je op onze online autoveiling meer dan 2.000 personenauto's, bedrijfswagens en schadevoertuigen. En omdat onze occasions worden geveild, heb jij steeds zelf het stuur in handen. Een goede reden dus om je snel te registreren. Registreren op CarsOnTheWeb doe je in 3 simpele stappen.

Stap 1

Allereerst hebben wij jouw bedrijfsgegevens nodig en het BTW nummer. Uiteraard willen wij ook weten, wie onze contactpersoon is. Daarom willen wij graag je naam en contactgegevens weten. Nadat je het registratieformulier hebt verstuurd, bevestig je deze via een link in een e-mail. Dit is een fluitje van een cent.

Wij willen dat je precies weet hoe alles werkt. Natuurlijk wil jij dat zelf ook! Daarom raden wij je aan om onze Algemene voorwaarden door te nemen en ermee in te stemmen. Neem bij eventuele vragen contact met ons op.

Wil je graag updates van ons ontvangen? Klik op Ja om een e-mail of telefoontje te ontvangen wanneer wij producten of prijzen bijwerken of wanneer wij speciale aanbiedingen en acties hebben. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over onze autoveilingen.

Stap 2

In deze stap kies je welk kantoor uit onze groep de aankoop en facturatie van je internationaal gekochte voertuigen zal verwerken. De keuze die je hier maakt, is alleen van toepassing op voertuigen die je koopt in een ander land dan je eigen land. Voertuigen die door het kantoor in Nederland aan je worden verkocht, zullen altijd gefactureerd worden door het Nederlandse CarsOnTheWeb kantoor, inclusief BTW.

ECADIS nv/sa

Je wilt in onze veilingen een voertuig kopen van een ander land dan je eigen land en je kiest ervoor om een factuur te ontvangen voor deze aankoop via ons hoofdkantoor in België. Op deze facturen rekenen wij geen BTW aan (uitzondering: margevoertuigen aangegeven als: "BTW-regime: incl. BTW". Voor deze voertuigen is de BTW altijd in de prijs inbegrepen, over de bijkomende kosten zal separaat BTW worden berekend).

CarsOnTheWeb Nederland BV

Je wilt in onze veilingen een voertuig kopen van een ander land dan je eigen land en je kiest ervoor om een factuur te ontvangen voor deze aankoop via je lokale CarsOnTheWeb kantoor. Op deze facturen moeten wij altijd BTW aanrekenen. Als bewoner van hetzelfde land als het kantoor, is dit de standaard optie.

Wanneer je een verkoopkantoor kiest in een bepaald land, betekent dit niet dat je alle voertuigen die je koopt steeds daar moet gaan ophalen. Het voertuig blijft op de locatie die aangegeven staat op de gegevenspagina van het voertuig op de website. Je kunt het voertuig daar ophalen of transport regelen.

Stap 3

Om je de beste dienstverlening en voertuigen te kunnen bieden, werkt CarsOnTheWeb uitsluitend samen met professionele autobedrijven. Daarom vragen wij je ten slotte om een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen, inclusief een document waaruit blijkt dat je een geregistreerd autobedrijf bent (Kvk-uittreksel). Je kunt deze beiden uploaden of verzenden per e-mail. Wij moeten alle gegevens juist hebben ontvangen voor wij je account kunnen activeren, pas dan kun je de prijzen inzien en meebieden