• Register

Kili4Warchild

Bergen verzetten voor War Child

CarsOnTheWeb Nederland gaat bergen verzetten voor War Child


Als trouwe Business Friend van War Child steunt CarsOnTheWeb ook dit jaar weer War Child bij hun missie om de oorlog uit kinderen te halen. Per verkocht voertuig aan een Nederlandse klant doneert CarsOnTheWeb € 3,- aan
War Child. Maar we gaan verder, namelijk naar Afrika om daar de Kilimanjaro te beklimmen en met ons team Kili4Warchild minimaal € 24.000,-  in te zamelen voor oorlogskinderen!

Kili4Warchild

Samen halen we de oorlog uit een kind

CarsOnTheWeb vindt dat je als organisatie ook een maatschappelijke plicht hebt om je in te zetten voor een betere wereld. “Wij hebben bewust gekozen voor War Child. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan hun vertrouwen, in elkaar en in de toekomst” aldus Remco Otte, managing director van CarsOnTheWeb Nederland.

Kili4WarChild

Bij CarsOnTheWeb houden wij van uitdagingen, geen doel is te gek en geen berg te hoog. We pieken graag tot grote hoogtes en daarom is de Kili-Challenge een fantastische uitdaging voor ons. Samen met een team van collega’s en zakelijke partners gaan wij op 28 januari 2017 de Kilimanjaro beklimmen en daarmee zoveel mogelijk geld inzamelen om oorlogskinderen te helpen! Met fundraising zal team Kili4Warchild in aanloop naar Kili-Challenge 2017 minimaal € 24.000,- aan sponsorgeld inzamelen, maar deze grens mag uiteraard overschreden worden met uw hulp!

Op naar de top van de Kilimanjaro

Met zijn witte top die hoog boven de savanne uitsteekt en zijn vijf verschillende klimaatzones heeft de Kilimanjaro iets magisch. Het zal zwaar worden. Maar ook fantastisch. Kili4WarChild gaat met haar team de 5895 meter hoge vulkaan trotseren. Na een tocht van 6 dagen door tropisch regenwoud en over ruw en koud terrein, zal de top (Uhuru Peak) bereikt worden. Geen stap, uitzicht of indruk zal hetzelfde zijn. De beklimming van de hoogste vulkaan ter wereld zal een flinke beproeving zijn, maar dat maakt de tocht naar de top van de hoogste berg van Afrika zeker zo mooi. Het is een enorme uitdaging waarmee wij het beste uit onszelf naar boven moeten halen om de top te bereiken en daarmee geld in te zamelen om de oorlog uit kinderen te halen.

Volg Kili4Warchild op:

Website: www.kili4warchild.nl
Facebook: www.facebook.com/kili4warchild
Instagram: www.instagram.com/kili4warchild
 

Help ons de uitdaging aan te gaan. Samen halen we de oorlog uit een kind!

Kili4Warchild doneer

Doneren via onze teampagina, iedere bedrag is welkom: www.warchild.nl/actie/kili4warchildnl