• Register

War Child

CarsOnTheWeb Nederland is Business Friend van War Child!

Kinderen zijn de toekomst en hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst, geweld en vrij van oorlog. “War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. Als CarsOnTheWeb dragen wij dit initiatief een warm hart toe en hebben daarom besloten om War Child te steunen als Business Friend” vertelt Remco Otte, Managing Director van CarsOnTheWeb Nederland.

Samen halen we de oorlog uit een kind

CarsOnTheWeb vindt dat je als organisatie ook een maatschappelijke plicht hebt om je in te zetten voor een betere wereld. “Wij hebben de bewuste keuze voor War Child gemaakt. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan hun vertrouwen, in elkaar en in de toekomst” aldus Wendy Goedel, marketing specialist van CarsOnTheWeb.

Ieder voertuig = 3 euro voor War Child 
Vriendschap geeft zekerheid. Kracht. Voor oorlogskinderen zijn vrienden dan ook van enorm belang. War Child biedt hen die vriendschap. Door zoveel mogelijk mensen te activeren om deze kinderen scholing, veiligheid en psychosociale hulp te bieden. Daarom schenkt CarsOnTheWeb € 3,- per voertuig, dat is gekocht door een Nederlandse koper, aan War Child.