• Înregistrare

De motivatie van Remco

Kili4WarChild Kili-Challenge

Het idee om de Kilimanjaro voor War Child te gaan beklimmen is ontstaan uit een combinatie van factoren. De belangrijkste motivatie is om als één team een project aan te gaan voor een maatschappelijk doel waarbij je direct je eigen organisatie mobiliseert en daarmee naast de normale bedrijfsdoelstelling een bewustzijn creëert en je verantwoordelijkheid neemt. CarsOnTheWeb is inmiddels 2 jaar een Business Friend van War Child en de Kili-Challenge past perfect in de strategie van ons bedrijf. Daarbij speelt dat ik graag een persoonlijke uitdaging in het vooruitzicht wilde stellen, iets wat natuurlijk steeds vaker speelt bij mensen (van mijn leeftijd, haha). Het feit dat we inmiddels een prachtig team met deelnemers met zeer verschillende achtergronden hebben, geeft dit project extra dynamiek en kracht. Het uiteindelijke doel, een grote opbrengst voor War Child wordt door de kennis en kunde van Somention als deelnemer en Social Media partner extra gesteund.

Het doel

Ik vind dat bedrijven een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Hier wilde ik al langer iets mee doen in onze organisatie. Want als er ruimte is om een andere organisatie te steunen moet je dat doen. De dynamiek en internationale uitstraling van War Child past bij de cultuur van CarsOnTheWeb. Het doel om kinderen te helpen is natuurlijk het belangrijkste, dat staat buiten kijf. De frisse en positieve manier van communicatie werkt aanstekelijk. Dat zie je ook bij de ambassadeurs van War Child. Die doen dat oprecht en met veel passie.

Mijn achtergrond is divers, heb jaren bij een groot Amerikaans multinational gewerkt en ben sinds 3 jaar verantwoordelijk voor de oprichting en de groei van CarsOnTheWeb Nederland. We zijn zeer succesvol en met dit project blijven we ons differentiëren in de markt en zorgen we voor extra enthousiasme in onze organisatie.


Een groot succes

Inmiddels moet ik bekennen te zijn gestart met trainen, het merendeel van ons expeditie leden zijn zeer enthousiaste en succesvolle sporters en zal ik echt aan de bak moeten om met mijn ‘middelbare’ leeftijd om klaar te zijn voor te top. Want achterblijven op 5000 meter hoogte zou mijn grootste nachtmerrie zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes wordt. Tot slot dank ik bij voorbaat onze deelnemers voor hun passie en inzet en kijk uit naar de steun van onze relaties, familie, vrienden, kennissen en iedereen die dit team en War Child een warm hart toedraagt. Ons doel missen is geen optie!