• Înregistrare

Driving Business Remarketing Event

Meld je gratis aan!

Bezoek CarsOnTheWeb op Driving Business Remarketing event

 

CarsOnTheWeb is sponsor van het Driving Business Remarketing event, dat dit jaar voor het eerst georganiseerd zal worden door Automobiel Management. Op 21 april 2016 zet Automobiel Management de Remarketing op de kaart als duurzame omzetbrenger. CarsOnTheWeb nodigt je graag uit om GRATIS deel te nemen aan dit interessante evenement!

Wat kun je verwachten van het Driving Business Remarketing evenement?

Driving Business Remarketing

Automobiel Management verwacht ruim tweehonderd, zorgvuldig geselecteerde branchegenoten uit het (midden)management, om de actuele status en kansen van remarketing mee te verkennen. Driving Business Remarketing belicht de actuele staat van ‘remarketing' en biedt voeding voor jouw uitdagingen. Hoe breed moet en kun je jouw occasionaanbod maken? Welke trends, kosten- en prijsontwikkelingen in de EU zijn er te verwachten? Hoe kun je met virtuele middelen de online oriëntatie optimaal tot online verkoop maken? En welke rol hebben big data in het occasionveld? Hoe kijkt een veilinghuis van waardevolle klassieke automobielen aan tegen de massaveiling van de bread en butter occasion?    Bij ‘de actuele status' mag het Nationaal Occasion Onderzoek natuurlijk niet ontbreken! Het VWE geeft op basis van verdiepend onderzoek inzage in het occasionlandschap en het koopgedrag van de consument. Iedere deelnemer krijgt het exclusieve Nationaal Occasion Onderzoek 2016, uitgevoerd door VWE en Automobiel Management mee.

Tot slot wordt tijdens Driving Business Remarketing de prestigieuze titel ‘Occasion van het Jaar 2016' uitgereikt! De middag is in handen van prof. dr. Cor Molenaar. Na afloop wordt in Fort Voordorp nog een hapje en een drankje geserveerd, zodat je in een ontspannen sfeer kunt napraten met collega's uit de branche.

Programma

Ben je benieuwd naar het gevarieerde programma van het Driving Business Remarketing evenement? Bekijk dan hier het programma. 

Meld je GRATIS aan!

Omdat CarsOnTheWeb sponsor is van het Driving Business Remarketing evenement, mogen wij jou gratis uitnodigen om bij dit evenement aanwezig te zijn. Wil jij erbij zijn op 21 april 2016? Schrijf je dan gratis hier in!