• Înregistrare

In de kijker

De interessantste veilingen voor jou

Ken jij onze rubriek IN DE KIJKER al?

CarsOnTheWeb is een vernieuwend platform op het gebied van online autoveilingen. Wij zijn een neutrale dienstverlener die kopers en verkopers bij elkaar brengt. We oefenen geen uit druk op partijen en we faciliteren alleen het aanbod van de voertuigen. Daardoor betaal je als koper van de occasions een eerlijke prijs. Met minimale tussenschakels profiteren onze kopers en verkopers van een optimaal prijsniveau!

Online voorraden upgraden

Het is ons doel om de grootste te worden in Europa op het gebied van veilen van occasions. Daarbij willen natuurlijk wel eerlijk, respectvol en ethisch verantwoord te handelen en een vertrouwensband ontwikkelen met jou. CarsOnTheWeb wil jou helpen om jouw voorraad online te upgraden op een fijne en leuke manier.

Als je al regelmatig op onze website rondkijkt, dan ben je vast en zeker bekend met onze verschillende soorten veiligen. Maar heb je op onze homepage ook wel eens de rubriek ‘In de kijker’ bekeken?In de kijker: de interessantste veilingen voor jou

In de kijker is een rubriek waarin tijdelijke leuke veilingen worden geplaatst, waarvan wij denken dat ze voor jou heel interessant zijn. Dit kan zijn omdat het unieke partijen zijn, omdat de occasions unieke eigenschappen hebben of omdat het een grote bulk is van een bepaalde veiling. Wat de reden ook is dat wij deze occasions in onze rubriek ‘In de kijker’ plaatsen, het is hoe dan ook de moeite waard voor jou om in de gaten te houden.

Je vindt onze wisselende ‘in de kijker’ veilingen op onze homepage en onderaan iedere pagina op onze website.