• Înregistrare

Voordelen koop-nu veiling

Optimaliseer je slagingskans

De voordelen van een Koop Nu veilingen

 Bij CarsOnTheWeb kennen we verschillende soorten veilingen. Wanneer je gaat bieden op CarsOnTheWeb is het goed om te weten wat je kunt verwachten. CarsOnTheWeb biedt vier verschillende typen veilingen. Als je eenmaal weet hoe ze werken, kun je jouw winkans in de veiling aanzienlijk verhogen. Om je helemaal thuis te laten zijn in alle soorten veilingen, zullen we komende tijd in verschillende blogs de verschillende veilingen uitlichten. In deze blog leggen we je alles uit over de Koop Nu veiling.

Wat is een Koop Nu veiling?

Wanneer je een auto tegenkomt die je graag wilt kopen in de Koop Nu veiling, dan kan dat ook echt. In een Koop Nu veiling kun je namelijk direct een auto kopen. Dit doe je door een bod te doen boven de Koop Nu prijs en op de ‘Koop Nu’ knop te klikken. De veilingtijd stopt dan direct en je weet 100% zeker dat het voertuig aan jou wordt toegewezen. 

Kun je ook onder de Koop Nu prijs bieden?

De prijs die je ziet staan bij de Koop Nu veiling, is het bedrag dat de eigenaar van de auto graag minimaal wil ontvangen. Ieder bod boven dit bedrag betekent dus dat je sowieso de nieuwe eigenaar bent. Maar dat betekent niet dat je niet onder de Koop Nu prijs kunt bieden. Wanneer je een lager bedrag biedt, wordt deze prijs aangeboden aan de aanbieden van de auto. Je zult dan binnen twee werkdagen na afloop van de veiling horen of jouw bod geaccepteerd is en de occasion aan jou is toegewezen. 

Hoe herken je een Koop Nu Veiling?

Een Koop Nu Veiling herken je aan het het picogram van een winkelwagen die bij de veiling staat. Wil je enkel de Koop Nu Veilingen zien die online staan in de autoveiling? Zoek dan via het veilingoverzicht of via Uitgebreid zoeken. Wanneer je in de filters kiest voor Koop Nu Veiling, zie je in één oogopslag wat je zoekt. 

Het fijne aan een Koop Nu Veiling is dus dat je direct weet of jij de eigenaar bent van de occasion van jouw wens. Je weet dan precies waar je aan toe bent!

 

Meer weten over de online autoveilingen van CarsOnTheWeb?

Wil je meer weten over de verschillende online autoveilingen op CarsOnTheWeb? Bekijk dan onze overzichtpagina hier met alle veilingen.

Volg ons vandaag nog op Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+. Dan ben je altijd up-to-date over het laatste nieuws van CarsOnTheWeb!